Розмари Казасова

 
Розмари Казасова

 
Рейтинг: 3.00
(957)
Глог

БЛОГ АРХИВ
«« април 2024 »»
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          



Глог 15:51
« Обратно
Вземи в gLOG
ПЕРУНОВ КОРЕН ИЗПЪЛНЯВА ЖЕЛАНИЯ
Има едно рядко срещано растение, което е вид Перуника. Корените му при разрязване ся наситено розови да тъмно малиново червени. Изкопано със строго определен ритуал, наречено с тайни думи които се предават тайно от поколение на поколение, нарязано в определен ден и отново наричано и изсушено парченце от такъв корен изпълнява всички добри за собственика си желания. То ускорява всички благоприятни събития в живота, а заедно с други растения помага за бързото преминаване на „съдбовни дупки” и неблагоприятни съдбовни периоди, може да привлече любов, късмет и други хубави неща.
Eдна от легендите разказва, че в най-дълбока древност Перуника, невероятно красивата дъщеря на Бог Перун е посяла това цвете преди да умре от невярна болест. Тогава Бог Перун в чест на починалата си дъщеря белязал корена на това цвете, той се обагрил в розово-червено и станал с невероятна, божествена сила.
Друга легенда разказва, че Слънчовата майка не харесала земната девойката Перуника, която Слънцето залюбило. Любовта била взаимна и вече се говорело за сватба. Безсилна била майката на Слънцето да раздели влюбените и за това превърнала девойката в цвете. Тогава Слънчо заплакал с кървави сълзи. Една Слънчева сълзица паднала върху неговата любима и от тогава корена на този вид перуника изглежда като оцапан с кръв. Там в този червено розов корен любовта на двамата влюбени и сега живее и дава огромна сила, която да помага на хората, за да няма мъка и сълзи.
Има и други легенди които по сходен начин разказват за силата на този корен. Името му се среща в различни варианти – Розов корен, Перунов корен, Слънчев корен... Дали са верни легендите аз не зная, но корена на тази особена Перуника наистина изпълнява желания. Той има пророчески способности, вижда бъдещето на притежателя си. Изпълнява възможно най-бързо всичко от поисканото, което ще донесе щастие, успех, любов, късмет и всичко най-добро. Перуновото коренче е незаменим приятел при всички проблемни ситуации. „Българска магия ” гр. Габрово, – Розмари Казасова. Информация за продукти, съвети за решаване на даден проблем, както и безплатен отговор на един конкретен въпрос - тел. +359879847745 – Снежана Бенчева http://bg-magic.com E-mail: bgmagic@abv.bg
24 Април 17, 15:51   

0.1868