СКРИТИТЕ ПОСЛАНИЯ С КРАСИМИР КУРТЕВМ - Скъпи читатели на Trafficnews, добре дошли в рубриката! В поредното издание ще ви представя, скритите послания - амулетите тип муски.

 

Муската е вид амулет, направен по древните традиции на Исляма. Според великия суфи учител Ал-Буни, муската съдържа сгъстена енергия. Вероятно знаете, че муската има сили, които защитават собственика от злите сили. В повечето случаи се използва за предпазване от някои форми на негативни атаки, така познатите магии.

 Муската е енергийно зареден предмет, съчетан с подходящ текст от корана. С малките си размери и триъгълна форма.

 Муската действа единствено, ако има контакт с човека, за който е предназначена. Носи се постоянно, докато не се постигне необходимият ефект. Като при всяка форма на магията и муската иска своето време за да подейства. В повечето случаи резултати от действието и може да са налице след около месец до два.

 Както амулетите и талисманите, така и муската може да бъде зареждана индивидуално, за всякакви форми на защита. Можете да използвате муска и за да блокирате действието на някои по-леки форми на магията.

Основно муските се прилагат при:

Муска за успех в професионален план;

Муска за слава и уважение;

Муска за сваляне на телесна маса - отслабване;

Муска за късмет и просперитет;        

Муска за придобиване на знание и мъдрост;

Муска срещу страх,фобия и депресия;

Муска за бистра памет;

Муска за защита от нападение;

Муска за здравни проблеми;

Муска срещу пороците;

Муска за потентност;

Муска за защита;

Муска за съдебно дело;

Муска за успешен брак;

Муска против уроки и магии;

 Тази енергия може да се използва за добро и лошо. И тази енергия е толкова силна, че може да унищожи света. За радост в нашето съвремие никой не притежава тази огнена и божествена сила, за да унищожи целият свят с един замах.

 В зависимост от проблема на човек, муската е различна всеки път. Тя може да съдържа само фрази от Свещения Коран, друг път да е със заредени магически квадрати.

Понякога муската трябва да бъде написана със специално мастило, друг път пък трябва да бъде изгорена. Може да бъде написана или гравирана върху златна, сребърна или медна плоча, върху хартия или пергаментова хартия.

Обикновено муската се пише на хартия и след това върху нея се рецитират специфични заклинания определен брой пъти. Муските обикновено се носят в джобове, портфейли, завързани за ръката или висулка.  Идеята е, заредената муска да рефлектира върху тялото на човека. Лично аз съм особено скептичен за носенето на муска под кръста, тъй като ефекта е равен на нула. Ала това остава като въпрос на вашият личен  и свободен  избор.

 Много малко хора са запознати с арабският език и посланията от Корана, и съответно не могат да различат  реалната от фалшивата муска. Това е причина за много спекулации и дори измами.

Моят съвет е да изискате от вещият при изготвянето на муската да ви предостави кораничният текст в превод и значението - от коя сура (глава от Корана) и кои аяти (стихове) са вмъкнати като желана резолюция във вашата муска. При изготвянето за муска,освен коранични текстове се използват магически квадрати, символи и буквени талисмани, които изискват зареждане по определен начин.

Муските предимно се изготвят от духовно лице, което се съобразява изцяло с напътствията от Корана. По принцип тези хора са ходжи от мъжки пол. Тъй като в Исляма не се допуска понятието  ”жена ходжа”.  В мюсюлманската религия е стриктно се спазват повелите и жена да заема каквато и да е духовна позиция или подобен пост, особено пък да се представя като духовник  - ходжа. Всички от жените, които се подвизават и представят като ходжи е нелепо, но практиката отчита друго, напълно в разрез с каноните на Исляма.